Xino-Xano

Excursió programada pel 18 de Febrer
Coordinen: Miquel Torres

Sant Jaume de Montagut

 

Itinerari: Fitxa tècnica:
 Longitud: 14,40 Km
 Desnivells: + 528 m  - 528 m
 Temps Efectiu: 4:00 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

aa.miquel@gmail.com
       
Xino-Xano

 Querol- Sant Jaume de Montagut

ITINERARI:

Excursió circular sortint del nucli de Querol, petit municipi. És una excursió on el desnivell no és excessiu i es fa d'una manera gradual, els paratges que travessarem són bonics, com les ruïnes de Can Requesens, o el Mas de l'Aranya (situat en un lloc amb una vista molt amplia) i de tornada de l'ermita de Sant Jaume de Montagut, et deixa bocabadat per les seves dimensions i bellesa.

A l'extrem meridional del terme s'aixeca, amb una característica silueta cònica, la muntanya de Montagut (964 m), on hi hagué (n0 se'n sap l'emplaçament exacte perquè no hi ha restes) l'antic castell de Montagut, esmentat a la fi del segle X. Veureu unes bones vistes de l'Alt Camp i dels Pirineus, des del seu punt geodèsic.

Comments