Senderisme

Excursió programada pel 17 de Febrer
Coordina: Montse Planas i Jordi Ramos 

  Fitxa tècnica


Punt de trobada: Pl. Ocellets a les 8h

Recorregut de 13 Km - Desnivell de pujada 485 m.

Transport: en autocar o cotxes particulars segons inscrits a la sortida.

Coordinen: Montse Planas (telèfon 699489380) i Jordi Ramos  

La data límit per a confirmar l'assistència a la sortida, serà el dimarts dia 12 de febrer.

 

Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local social els dimarts i dijous, de 20.00 a 21:30 hores, però és preferible que ho feu per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es són 15 € i els no socis/es 20 € + 5 € de l'assegurança, (Llicència Temporal Federativa) requisit obligatori. Per realitzar aquesta gestió heu de facilitar-nos el vostre nom, cognom i DNI.

 

LA CAIXA

ES67 2100-0834-59-0200483365

 

A l'apartat de concepte de la transferència, heu de posar el vostre nom i RUTA PREHISTÒRICA, indispensable per a la identificació del tràmit realitzat.

 

Els que no pugueu passar pel nostre local, heu de confirmar la vostra assistència i la transferència realitzada, amb la data límit esmentada, enviant un correu electrònic a foment.excursionista@gmail.com

 

       
Senderisme

Ruta Prehistòrica

ITINERARI:

Com que sortim a les 8h de la Pl. Dels Ocellets i no hi ha bar el punt de sortida, portar el menjar que considereu per passar el dia a la motxilla.

 

Ruta interessant i distreta doncs hi trobarem: dolmens, pintures prehistòriques, poblat ibèric, miradors, cova, passarem per una zona d’escalada, ermita de Sant Bartomeu i Bosc màgic d’Orrius.


Comments