Xino-Xano

Excursió programada pel 26 de Novembre
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres


Rupit

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 12,36 Km
 Desnivells: + 203 m  - 356 m
 Temps Efectiu: 4:00 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Coll de Condreu -
Rupit

ITINERARI:

Iniciarem l’itinerari des de el Coll de Condreu, primer per un bonic corriol i desprès, seguirem per una pista de pujada suau que ens portarà al Pla d’Armadans, on visitarem les Roques Encantades. Explica la llegenda que… el dimoni vivia a la part alta de la serra del Collsacabra i passava l’estona llançant grans roques muntanya avall. A la vall, els veïns de Sant Feliu de Pallerols, cansats de les seves entremaliadures i de les roques que queien per la muntanya, van cridar l’àngel de la guarda perquè els ajudés a posar-hi remei. L’àngel va encadenar les roques a la muntanya perquè el dimoni no pogués llançar-les mai més, com que s’avorria sense el seu joc preferit, va decidir anar-se’n a un altre lloc. Continuarem fins al Santuari de la Salut situat en plena Garrotxa, a 1028 m d’altitud, el santuari gaudeix d'una balconada esplèndida amb vistes a la vall d’Hostoles, la vall d’en Bas, el Canigó i l’Alta Garrotxa. El conjunt es troba en la cruïlla de l’antic camí d’Amer a Rupit i a Vic.

Un cop visitat retornarem enrere fins al Collet de l’Aire amb direcció al  Pla de la Jaca, farem un tram de la carretera C-153. La seguirem durant uns 400 metres i la deixarem per prendre a l’esquerra una pista que, desprès de diverses bifurcacions arriba a la Fontana. Aviat arribarem a una pista principal que ens portarà fins a Rupit.


Comments