Xino-Xano

Excursió programada pel 28 d'Octubre
Coordina: Antoni Garcia

Sant Bartomeu Sesgorgues
 

  Fitxa tècnica

Dia: diumenge 28 d’octubre

Punt de trobada: Pl. Ocellets a les 7,30h

Recorregut de 10 Km - Desnivell de pujada 390 m­.

Esmorzar a L’Esquirol (millor portar entrepà)

Dinar: De motxilla

Recorregut: L’Esquirol – Afrau de Teixidors – Pont Vell – Cascada del Tornall – El Vilar – Sant Bartomeu Sesgorgues – Sentfores – Gorg de Saborell – La Barra de Ferro - Cingleres - L’Esquirol


La data límit per a confirmar l'assistència a la sortida, serà el dimarts dia 23 d’octubre.

 

Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local social els dimarts i dijous, de 20.00 a 21:30 hores, però és preferible que ho feu per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es són 15 € i els no socis/es 20 € + 5 € de l'assegurança, (Llicència Temporal Federativa) requisit obligatori. Per realitzar aquesta gestió heu de facilitar-nos el vostre nom, cognom i DNI.

 

LA CAIXA

ES67 2100-0834-59-0200483365

 

A l'apartat de concepte de la transferència, heu de posar el vostre nom sortida L’Esquirol, indispensable per a la identificació del tràmit realitzat.

 

Els que no pugueu passar pel nostre local, heu de confirmar la vostra assistència i la transferència realitzada, amb la data límit esmentada, enviant un correu electrònic a foment.excursionista@gmail.com

 

Coordina: 

Antoni Garcia

Telefon (609130167)
       
Xino-Xano

L'Esquirol - Riera de les Gorgues

ITINERARI:

Sortim de L’Esquirol en direcció a l’àrea d’esbarjo de la font de l’Escudella. Després de passar per un antic camp de tir, prenem el camí que ens porta al molí d’en Bertrana i el pont vell, on creuem la riera de les Gorgues. Passarem per la cascada del Tornall, pujarem al Vilar i després anem fins a l’ermita de Sant Bartomeu Sesgorgues. Pel Bac de San Bertomeu, anirem a la masia de Sentfores i després baixarem a la riera. Caminarem un tram per la llera per pujar a la vesant nord i iniciar el camí de tornada a L’Esquirol que farem per la part superior de la cinglera, passant per la Barra de Ferro amb unes vistes esplèndides.

 Comments