Senderisme

Excursió programada per l'26 Gener
Coordina: Antonio Garcia


Les Tines de Talamanca

  Fitxa tècnicaDia: diumenge 26 de gener 2020

Punt de trobada: Plaça dels Ocellets

Hora de trobada: 7,30 hores

Recorregut circular: 14,000 Km - Desnivell de pujada 465 m

Esmorzar: A Cal Curro (Pont de Vilomara).

Dinar: De pícnic a les tines de les Solanes

Material: Convé portar roba adequada, calçat de muntanya i bastons.

Recomanacions: Porteu aigua, ja que no trobarem punts d’aigua potable pel camí.


Inscripcions:


La data límit per a confirmar l'assistència a la sortida, serà el dijous dia 23 de gener.

Al nostre local social els dimarts i dijous, de 20.00 a 21:30 hores.

Per Internet al cap de vall d'aquesta pàgina .

Per correu electrònic a foment.excursionista@gmail.com

Els que s’inscriguin per internet o email han de fer una transferència o ingrés al compte del Foment. L'import per a socis/es és 15 € i els no socis/es 20 € + 5 € de l'assegurança, (Llicència Temporal Federativa) requisit obligatori. Per a la llicència temporal, heu de facilitar-nos el vostre nom i cognoms data de naixement i DNI.

 

Compte: ES67 2100-0834-59-0200483365

Titular: Foment Excursionista

 

A l'apartat de concepte de la transferència, heu de posar el vostre nom i Vilomara, indispensable per a la identificació del tràmit realitzat.

 

Coordina:

Antoni Garcia


       
Senderisme

El Pont de Vilomara – Ruta de les Tines

Recorregut:Sortim de de la resclosa del pont nouper anar a creuar el Llobregat pel Pont Vell.Un cop travessat el riu, anirem a admirar el pont foradat de les Arnaules. Després, remuntarem el riu pel vessant dret, passant pel turó de Punta Sabata i el cingle de Roca Tinyosa des d’on gaudirem de magnífiques vistes sobre el Llobregat.  Des d’aquest punt iniciem el descens i, després de creuar la carretera BV-1225, passarem sobre el canal de la Mina per trobar-nos la casa de les Hortes i la Font del Soroll.Més endavant creuarem el Llobregat pel Gual de les Tines. De seguida, ja pel vessant esquerre del riu,arribem a les Tines de Talamanca, des d’on anirem al paratge dels Tres salts o Ulls del Llobregat. Després passarem al costat de la Tina del Llobregat i, tot remuntant la riera de Mura, anirema les Tines de les Solanes, just després de creuar-la. En aquest punt pararem per dinar. A continuació visitarem un indret força curiós del riu Llobregat, la Gola del Bigaire, molt a prop dela Tina del Rubiralta que queda al costat del camí que ens portarà fins al punt de sortida.

Comments