Senderisme

Excursió programada pel 5 de Maig
Coordina: Antoni Garcia

Roques del Corb

 

  Fitxa tècnica


Dia: diumenge 5 maig 2019

Punt de sortida i tornada: Pl. Ocellets

Hora de sortida: 7,00h

Recorregut circular de 11,000 Km - Desnivell de pujada 600 m­.

Esmorzar a Peramola (millor portar entrepà)

Dinar: De motxilla. Porteu aigua. No trobarem fonts pel camí

Material: Es recomana portar calçat de muntanya i bastons.


ITINERARI:
Peramola - Casa de Nerola - Grau de Porta - Forat del Corb - Ermita de Sant Salvador - Roca del Corb - Casa del Corb - Coll de Quatre Camins - Torrent de Peramola – PeramolaTransport: en autocar o cotxes particulars segons inscrits a la sortida.

Coordina: Antoni  Garcia

La data límit per a confirmar l'assistència a la sortida, serà el dimarts dia 30 d’abril.

 

Inscripcions i pagament:

·Al nostre local social els dimarts i dijous, de 20.00 a 21:30 hores.

·Per Internet en aquest enllaç de la Web del Foment.

·Per correu electrònicfoment.excursionista@gmail.com

 

Els que s’inscriguin per internet o email han de fer una transferència o ingrés al compte del Foment. L'import per socis/es són 15 € i els no socis/es 20 € + 5 € de l'assegurança, (Llicència Temporal Federativa) requisit obligatori. Per a la llicència temporal, heu de facilitar-nos el vostre nom i cognoms data de naixement i DNI.

 

Compte: ES67 2100-0834-59-0200483365

Titular: Foment Excursionista

 

A l'apartat de concepte de la transferència, heu de posar el vostre nom sortida Peramola, indispensable per a la identificació del tràmit realitzat.


       
Senderisme

Peramola Roques del Corb

Itinerari: 


Sortim de Peramola i agafem un corriol en direcció a Can Biox. Abans d’arribar-hi, girem al oest cap al bosc de Fontviva. Tot pujant per una pineda, arribem a la bifurcació amb un camí ample. Seguint en sentit nord, passem al costat d’un petit avenc anomenat Forat del Corb i de seguida arribem al petit massís del Corb. Seguirem el camí que l’envolta tot pujant a l’ermita de San Salvador del Corb i, després, a la Roca del Corb. Acabarem el periple després de visitar unes construccions de pastors sota una balma al peu d’una cinglera. Ara iniciem la tornada desfent una part del camí fins al Coll de Quatre Camins per agafar un camí ample que ens portarà de nou a Peramola.

 


Comments