Xino-Xano

Excursió programada pel 26 de Març
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres

Sant Corneli

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 11,8 Km
 Desnivells: + 379 m  - 379 m
 Temps Efectiu: 4:30 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Tavertet - Sant Corneli

ITINERARI:

Tavertet – GR 2 – Salts de l’Avenc – Masia de l’Avenc – Rocallarga (1.187m)  Puig de Cortils (1.196m) – Collet de Rajols – El Pedró de Rajols (1.186m) 

Iniciarem el recorregut per el GR-2 direcció Rupit, a 1.5 km de Tavertet el deixarem per agafar un camí a la dreta, que ressegueix la cinglera fins al Salt de l’Avenc, on hi ha una vista espectacular despres continuarem fins la Masia gòtica de l’Avenc. Prendrem un camí que hi ha darrera de la casa, ample i fressat que puja fort, sempre amunt fins la Rocallarga, on hi ha una impressionant vista a l’abisme, aquí caldrà tenir precaució que no hi ha protecció de tanques. Seguirem fins al Puig de Cortils, (el més alt de Tavertet) continuarem la carena fins al Collet de Rajols, pujarem el Pedró de Rajols i seguirem fins l’Ermita de Sant Corneli on pararem per dinar, despres continuarem per un petit grau i una pista fins Novelles, on trobarem l’antic camí de Cantonigròs que seguirem fins Tavertet, final de l’itinerari.

Comments