Xino-Xano

Excursió programada pel 28 de Maig
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres


Roca Corbatera

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 13,0 Km
 Desnivells: + 460 m  - 750 m
 Temps Efectiu: 4:30 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Roca Corbatera

ITINERARI:

Albarca – Roca Corbatera (1163 m) – Cingles de Sant Joan – La cova del Meloner – Grau del Tomaset - Sant Joan de Colodar - L'Ermita - Cornudella de Montsant.   

Iniciarem el recorregut al poble d'Albarca pel GR 171 fina arribar al Pla del Gran Grau, amb aquest punt deixarem el GR i seguirem per un sender, iniciant la pujada al cim de la Roca Corbatera, el punt més elevat del Montsant on farem una aturada (si ens ho permet el vent) per gaudir de les vistes i fer fotografies. Continuarem pel camí per dalt de la cinglera de Sant Joan, fins arribar a la Cova del Meloner on farem la parada de la poma, si no l'hem fet a la Roca Corbatera.
Aquí deixarem el corriol que hem resseguit per la Cinglera i agafarem el GR 174-1 que ens durà fins el Grau del Tomset, on comença la baixada que ens durà fins l'Ermita de Sant Joan de Colodar, lloc on dinarem.
Després de dinar seguirem per un camí passant per una Ermiteta i diferents trencalls, fins arribar  Cornudella de Montsant, final de l'excursió.
 

Comments