Xino-Xano

Excursió programada pel 17 de Juny
Coordinen: Miquel Torres

Tram de la Via Nicolau
 

Itinerari: Fitxa tècnica:
 Longitud: 11,61 Km
 Desnivells: + 475 m  - 543 m
 Temps Efectiu: 3:40 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

aa.miquel@gmail.com
       
Xino-Xano

 Bagà Ruta de les Ermites via Nicolau

ITINERARI:

Iniciem el recorregut a l'aparcament del pont de Sant Joan, anirem seguint el tram del GR 107 - 150 direcció Cal Cerdanyola. Visitarem Sant Martí del Puig, la Torre de Santa Magdalena de Faia. Seguirem pel corriol Via del Nicolau.

Comments