Xino-Xano

Excursió programada pel 22 d'Abril
Coordinen: Miquel Torres
Castell de Montesquiu
 

Itinerari: Fitxa tècnica:
 Longitud: 14,00 Km
 Desnivells: + 476 m  - 476 m
 Temps Efectiu: 4:00 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

aa.miquel@gmail.com
       
Xino-Xano

 Bufadors

ITINERARI:

Aparcament Parc Comarcal Castell de Montesquiu (655m) Riera de la Solana  Coll de Tres  Pals (802m) Collada de Beví Gros (869m) Ctra. Sta. Maria de  Besora/LlaésColl de Bevi (929m) Els Bufadors (987m) St.  Moi (68lm)— La Farga de Bebié (6l9m) Montesquiu

Iniciem el recorregut des de el Castell de Montesquiu, anirem per una pista en direcció al Coll dels Tres Pals, on farem una aturada i admira les bones vistes, seguirem la pista fins arribar a la Collada del  Beví Gros, aviat arribarem  a  un  trencall on  girarem  a l’esquerra en direcció  al  Beví Xic, a prop  d’aquest punt trobarem  un altre trencall  a la dreta, que és el camí dels Bufadors, el seguirem fins que trobarem  els  corriols  senyalitzats  de  color groc que haurem de seguir, (si  no estan  esborrats)  ens conduiran  fins arribar  a  la zona del microclima dels Bufadors, on farem  l’aturada  per fer la  poma.  Després  retornarem per el mateix corriol fins l’ultim trencall on reprendrem el camí en direcció a Sant Moí, farem una petita aturada a l’Ermita i seguirem per el GR—151 fins a Montesquiu, final de l’excursió. Si anem be de temps dinarem a la zona d’esbarjo de Montesquiu, on  hi ha taules de pícnic i lavabos.

Comments