Xino-Xano

Excursió programada pel 18 de Juny
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres


Setcases

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 12,40 Km
 Desnivells: + 630 m  - 725 m
 Temps Efectiu: 4:30 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Setcases-Molló

ITINERARI:

Setcases (1270 m) - Coll Lliens (1866 m) - Turó de les Fontetes (1768 m) - Capelleta de Santa Magdalena - Molló (1182 m).   

Excursió llarga, però molt bonica que iniciarem des de Setcases, situat a 1270 metres d'alçada a la comarca del Ripollès.
Esperem arribar a les 9:30 al restaurant de la Cabanya a Setcases, on esmorzarem.
Seguirem les marques del GR11. Arribant a un prat a 1500 metres d'alçada, farem un parada per contemplar les vistes. A partir d'aquí anirem cadenant fins arribar a una zona de bosc, al vessat sud del Puig Moscós, després continuarem pel GR11Ja de baixada pel poble de Molló, final del nostre recorregut.

Comments