Xino-Xano

Excursió programada pel 30 d'Abril
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres

Santa Maria dels Arcs

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 13,8 Km
 Desnivells: + 372 m  - 372 m
 Temps Efectiu: 4:00 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Santa Pau-El Sallent

ITINERARI:

Santa Pau – Santuari dels Arcs – El Sallent – Salt de Can Batlle – Sant Martí Vel - Santa Pau.   

Iniciarem el recorregut per les cases noves fins al pont d'instints. passarem per sota de can Pujol i Can Bellaguarda.L'itinerari travessa el camp de futbol i surt a una carretera. En pocs metres tomba a la dreta vorejant la roureda de Pratdavall. Passat un mas, el corriol a la dreta ens porta al Coll de Can Rosta. Arribant al mas, cal vorejar-lo per darrera i sortirem a una pista que ens durà a Can Esparreguerres (on podem admirar alzines monumentals). Arribem a la carretera de Mieres, Travessem el pont i girem a l'esquerr per una  petita pista. Voregem el riu fins la passera, la travessem i pugem a sant Vicenç de Sallent. Passem per darrera l'església i sortim  la carretera. Trobem la entrada a la finca Rocacorba i seguim el carrer que ens baixa fins un  pont. L'itinerari segueix per un corriol a l'esquerra del pont (tram compartit amb el GR2) que passa per sot de can Batlle i fins al salt del mateix nom. Pugem pel camí ral i passat  Can Formiga, podrem veure a la dreta la pedra del Diable en un prat a la nostra dreta. Seguirem el camí fins a Sant Martí vell, on tenim previst dinar.

Comments