Xino-Xano

Excursió programada pel 29 d'Octubre
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres


Sant Sadurní de Rotgers

 

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 11,40 Km
 Desnivells: + 407 m  - 407 m
 Temps Efectiu: 3:30 hores
      
Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.


Gràcies per la vostra atenció, esperem la vostra assistència.
Miquel

mtaranda@telefonica.net

       
Xino-Xano

 Borredà-Sant Sadurní de Rotgers

ITINERARI:

GR3 - Borredà - Sant Sadurní de Rotgers - Rec del Pontarró - El Pati - Coll de Bas - Borredà.

Sant Sadurní de Rotgers, (església romànica dels segles XI i XII) és una de les esglésies romàniques  més emblemàtiques de la comarca. Aquesta ruta segueix l'antic camí de Borredà a la vall on està enclavada aquesta església. Per la seva antiguitat aquest camí té un elevat interès propi, la tornada es fa per pistes i camins.


Comments