Sortida BTT

Excursió programada pel dies 19 i 20 de Maig                                
Vocal:
Miquel Pons                                                                                  

                                     
Dades:
        

Distància total: 57 km

Desnivell positiu total:  +1408 m

Desnivell negatiu total: -1428 m


Distància dia 5:18 km

Desnivell positiu total:+558 m

Desnivell negatiu total:-580 m


Distància dia 6: 39 km

Desnivell positiu total: +850 m

Desnivell negatiu total: -848 m


Programa:

Prendrem el tren de les 8h54' ( Estació de Barcelona el Clot). Arribada a Portbou a les 11:26. Pernoctació a mitja pensió a  l'hotel  La Dorade (En funció de places lliures). Aquí podeu consultar les tarifes

Tornada diumenge des de l'estació de Llançà.

Recorregut:Cliqueu per ampliar imatges

Amb el Suport de:
BTT
 
 Serra de l'Albera

La serra de l'Albera, o també massís de l'Albera, és el principal contrafort oriental dels Pirineus. La Serra de l'Albera és un conjunt muntanyós situat entre les planes de l'Empordà i el Rosselló. La seva carena marca la línia divisòria de l'Alt Empordà al sud, amb les comarques de la Catalunya nord del Rosselló i el Vallespir. S'estén del coll del Pertús fins la mar Mediterrània, entre la Costa Vermella i el nord de la Costa Brava, entre les poblacions d'Argelers i Cervera. L'orient de l'Albera és considerada una subcomarca del Rosselló anomenada la Marenda.


Ens desplaçarem fins a Portbou en tren. Sortirem de la mateixa estació anant a cercar una pista en direcció oest que puja al Pantà de Portbou, a l’alçada del Mas Budellers deixarem la pista del pantà per pujar al Coll de la Farella.  Ja a l’estat francès baixarem a Cervera de la Marenda i d’aquí a Banyuls de la Marenda on farem nit. El dia següent pujarem fins al Coll de Banyuls, d’on baixarem fins els Pils per prendre el GR 11, passant per Espolla, Rabós, Vilamaniscle i Llançà on prendrem el tren de retorn.


Comments