Trescar

Excursió programada pel dia 2 de Desembre
Coordina: Antonio Garcia

Castellsapera i Queixal del Porc
des de la Roca Salvatge


Recorregut: Itinerari: Sant Roc - Collet Estret – Castellsapera – Font de la Pola - Coll de la Tanca– Cova del Racó Gran - Hospital de Sang – Coll de Boix - Alzina Bonica - Font dels Traginers - Sant Roc.

L'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 
Longitud: 12,5 km
Desnivell: +/- 640 m
Temps efectiu: 4:00
Material: Bota de mitja canya, bastons de trekking, dinar de Motxilla  i Frontal o Llanterna per la cova.


A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.

                                                                                                            Trescar

Serra de l'Obac

Magnífica ruta d’aventura per pujar al Castellsapera (Cent Cims) que amb els seus 939 metres, és el sostre de la Serra de l’Obac.  La serra de l’Obac situada entre les comarques del Bages i el Vallès Occidental pertany a la part nord de la serralada Prelitoral Catalana, formant una unitat geogràfica amb el veí massís de Sant Llorenç de Munt, junt amb el qual es va constituir el Parc  Natural que dur el seu nom. Des del  cim podrem gaudir d’esplèndides vistes a Montserrat, La mola de Sant Llorenç de Munt, El Litoral i el Pirineu Oriental.

Comments