Trescar

Excursió programada pel dia 18 de Febrer
Coordina: Miquel Pons


Dipòsit construït per la Divisió Durruti durant la Guerra Civil


Recorregut:  Vilanova de Meià – Puig Meià – Font de Paús – Pas de Nerill – Roca Alta – Pas de les Eugues– Dolmen de la Lluella del Llop– Vilanova de Meià

Distància: 11,7 Km.

Desnivell Acumulat: +/- 700 metres.

Camins: Pistes, Corriols , grimpades màx :I+

Material:  Motxila Excursionista, Bota de mitja canya, Bastons Trekking

Cartogràfia: Montsec de Rúbies de La Comarcal Publishers


L'import per socis/es és de 20€ i els no socis 25€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i Trescar Roca Alta.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.

                                                                                                            Trescar

Roca Alta

Itinerari circular pel Montsec de Rúbies des del Puig de Meià que ens permetrà rememorar des de la prehistòria fins a la història més recent, entremig d’un paisatge agrest.
Visitarem l’església romànica de la Mare de Déu del Puig de Meià, les restes del castell i de la Vila Vella i el dolmen de la Lluella del Llop. Recorrerem pel feixant de la Roca Alta, a mitja alçada d’espectaculars muralles i, al seu cim, amb una perspectiva formidable, retrobarem vestigis de les fortificacions republicanes del front del Segre, durant la Guerra Civil del 1936 al 1939.

Comments