Trescar

Excursió programada pel dia 21 de Maig
Coordina: Miquel Pons

Cingle de les Cabres


Recorregut: Itinerari: Sadernes - Aparcament desprès del Pont d’en Valentí – Treu Petit – Cingles de Gitarriu - Canal Fonda– Canal Grossa - Coll del Faig – Gitarriu - Cingles de Bistoltes - R

l Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.

                                                                                                            Trescar


Cingles de les Gitarriu i Bistoltes

Desprès del Pont d’en Valentí, prenem el corriol de l'itinerari 5 que puja a Sant Feliu. Seguim aquest corriol per deixar-lo al Queret i anant seguint corriols poc fressats fins al pas de Treu Petit. Treu Petit ens dóna accés ala Cingles de Gitarriu amb unes magnifiques vistes al Pirineu Oriental, el Bassegoda i fins i tot el mar. Resseguim el cingle fins al coll del Faig per baixar a Gitarriu i per últim baixar a Sadernes pels cingles de Bistoltes.

Comments