Trescar

Excursió programada pel dia 21 de Maig
Coordina: Miquel Pons

Cingle de les Cabres


Recorregut: Itinerari: Aparcament desprès del Pont d’en Valentí – Pas del Cabró – Cova de les Cabres - Querforadat – Cingle de les Cabres – Treu Petit – Cingles Gitarriu - Coll d’Espinabell – Sant Feliu del Riu - Aparcament.

Distància: 10,8 Km.

Desnivell Acumulat: +/- 974 metres.

Material:  Motxilla Excursionista, Bota de mitja canya, Bastons Trekking


Podeu pagar l'import de l'excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l'import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l'assegurança temporal.
 

A la transferència o ingrés en efectiu, a l’apartat de concepte heu de posar el vostre nom i excursió.

 

 LA CAIXA

 

 ES 67 2100-0834-59-0200483365


NOTA: Al inscriure's el participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat. L'entitat i el coordinador de la sortida no es fan responsables dels accidents o danys derivats de l'activitat. La responsabilitat serà de cada un dels participants.

                                                                                                            Trescar


Cingles de les Cabres i Gitarriu

Desprès del Pont d’en Valentí, i abans de la pista a la Muntada un corriol surt de la dreta (350 m), al cap de uns 5 minuts (380 m) un corriol a la dreta poc fressat en deixa al peu d’una tartera, que enfilarem per un camí amb marques vermelles, fins una balma (525m), des de aquí en direcció N flanquegem la paret, al cap de uns 15 minuts, trobem el Pas del Cabró (545 m) que superarem amb una grimpada, al inici hi ha un cartell que ens informa que en aquesta paret hi nidifiquen falcons, una vegada superat el pas, arribem a l’altre contrafort, aquí per la lleixa en direcció Sud, arribem a la Cova de les Cabres, aquí travessem el Querforadat, on passem al altre costat del forat, per superar un impressionant pas equipat amb un cable d’acer, que en porta al caire del cingle (630 m). Seguint en direcció NE, el camí segueix pujant passant entre alzines tot paral·lel al caire del cingle, seguim les fites fins el Treu Petit (960m), pas que ens permet baixar de la cinglera cap a la vall de Riu, seguim el corriol fins el coll d’Espinabell,en direcció Est. Al coll baixem a l’oest per anar a trobar l’itinerari 5 passant per Sant Feliu i seguin baixant fins a trobar la pista (350 m) per anar on haurem deixat el cotxe. 

Comments