Senderisme amb Nens

Excursió programada pel 5 de Juliol
Vocal: Noemí Salas


FAMÍLIES AMB NENS
Serra del Corredor


Benvolgudes famílies,


Al grup de Famílies del Foment Excursionista continuem fent muntanya! La propera excursió serà:


una matinal, diumenge 5 de juliol


Anirem fins el Far de Llinars del Vallès, a la serra del Corredor, i tindrem l’oportunitat de veure oques, ànecs i fins i tot un gall d’indi!


Punt de trobada: aparcament de l’estació de Renfe de Llinars del Vallès a les 10.00h


                - els que vingueu en cotxe: ens trobem a l’aparcament.

                - els que vingueu en tren: ens trobem a l’andana de l’estació de Sants a les 9 menys 5. El tren surt a les 9. És el que va direcció Sant Celoni.


Ens ajuntarem tots a l’aparcament de l’estació de Llinars del Vallès. Des d’allà tenim 1h 30 min de pujada fins a l’ermita del Far de Llinars. Just al costat, hi ha la masia – restaurant de can Guinart, que estarà oberta per si volem prendre un refresc. Els nens podran veure les oques i ànecs del corral de la masia, que també té un petit parc infantil amb tobogan i gronxador.


Porteu l’esmorzar! Estarem una hora llarga jugant, esmorzant, veient els animals i després tornarem a baixar.


Cap a les 12.30h / 13.00h començarem el camí de tornada (l’excursió no és circular), que és tot baixada, i a les 14.00h / 14.30h tornarem a ser a l’aparcament de l’estació de Renfe. Allà ens acomiadarem dels que hagin vingut en cotxe i els que haguem agafat el tren hem de comptar que els trens surten cada hora a i 47 min. Els que agafem el tren, doncs, agafarem el de les 14.47 i no arribarem a BCN fins les 15.45. (A l’estació de Llinars fan entrepans, important si la gana a aquella hora ja us apreta!).


Recorregut: uns 8,5 km. L’anada tot pujada i la tornada tot baixada. Desnivell: uns 400m. Tot i que sobre el paper pot semblar més exigent que l’anterior que vam fer, el camí és més ombrejat i el descans de can Guinart a la meitat la fa menys feixuga.

 

Cal tenir en compte que:

* És una excursió que es pot fer amb Manduca però el pare o mare que la porti ha de ser conscient de les pujades i baixades. S’ha de tenir un mínim d’habilitat, el camí NO és gens pla.

* Porteu calçat adequat, sobretot els pares que carregueu els petits a l’esquena. El sòl és de sorra i molt relliscós.

* Cal portar: aigua, esmorzar, gorra i protecció solar. Hi ha ombres però per l’època de l’any és millor protegir-se del sol.

* Tenim un màxim de 20 places.

IMPORTANT:
- Cal que us inscriviu a la sortida passant pel Foment C/ Creu dels Molers, 6 baixos, un dimarts o un dijous de 19:30 a 21:30.
(93 441 50 21)


- Es tracta d’una activitat en família, pel què cap infant podrà participar si no va acompanyat del seu pare/mare o tutor legal que en seran els responsables i en el cas que l’acompanyi un altre adult, aquest serà el seu responsable i tindrà una autorització de la família. El/la Vocal de la sortida (responsable de l’activitat) no es fa responsable dels infants.


- Si no disposeu d'una assegurança que us cobreixi el fer activitats a la muntanya, haurem de tramitar una assegurança temporal de 24h que val 5 euros per cadascú (necessitem els vostres noms, cognoms i DNI).


Us esperem!

Comments